68.500 €

Iancului, Vatra Luminoasa, Mihai Bravu, Muncii

  • Suprafata 62 mp
  • An 1960
  • Semidecomandat
  • Etaj 7 din 8
  • Piața Muncii ...8 min.
Bucuresti, 19 oct, 22:10

Descriere anunt

Iancului, Vatra Luminoasa, Mihai Bravu, Muncii

bloc reabilitat, etaj 7/8, Mihai Bravu 147-169 la intersectia cu Vatra Luminoasa, dubla orientare, modernizat in totalitate: schimbate instalatii sanitare si electrice, usi schimbate, se vinde mobilat si utilat, scara civilizata cu interfon si lift modernizat.

Detalii suplimentare

Va prezentam un apartament complet modernizat, intr-un bloc reabilitat situat pe Sos. Mihai Bravu nr.147-169, la intersectia cu Vatra Luminoasa, cu dubla orientare atat spre Vest cat si spre Est, la 6 minute de mers pe jos de metroul de la Muncii sau de cel de la Iancului.

Apartamentul a fost modernizat in totalitate: au fost schimbate usile din interior, au fost schimbate instalatiile sanitare si electrice, a fost montat parchet in dormitoare, au fost refacute baia si bucataria. Culorile din incperi se pot schimba usor cu un lavabil in culori neutre iar fetele usilor de la mobilierul din bucatarie sau baie, se pot schimba cu un cost mic.

Scara este una civilizata, au fost renovate spatiile comune, liftul a fost si el modernizat si au fost montate camere de supraveghere.

Zona in care se afla apartamentul este una dintre zonele din Bucuresti cele mai cautate de familii pentru liniste si siguranta in special, pentru proximitatea parcului National si a numeroaselor mijloace de transport- linia de metrou( Muncii- Iancului), autobuze ( 104, 135, 311, 330) si troleibuze( 86, 90), tramvai ( 1, 34) precum si multitudinea institutiilor de invatamant: scoli, universitati, gradinite.

Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Piața Muncii 8 min.
Piața Iancului - M1 8 min.
Piața Muncii 10 min.