73.500 €

Iancului. 3 camere Metrou Iancului - Bonus : mobila si electrocasnice! + Fara comision !

  • Suprafata 63 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj 8 din 9
  • Metrou Piața Iancului ...3 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 19 feb, 07:45

Descriere anunt

Iancului. 3 camere Metrou Iancului - Bonus : mobila si electrocasnice! + Fara comision !

Apartamentul propus in acest anunt, este situat pe b-dul Mihai Bravu, foarte aproape de intersectia cu Soseaua Iancului si b-dul Pache Protopopescu.

Pe o raza de maxim 200 metri aveti acces catre statii de tramvai, autobuze si metrou catre restul orasului. Din acest punct de vedere, putem spune ca pozitia este "strategica". Cu toate acestea, traficul intes nu va va deranja auditiv, apartamentul fiind cu toate ferestrele orientate catre spatele blocului.

Blocul a fost reabilitat termic acum cativa ani, moment cand au fost schimbate si ferestrele cu unele noi cu tamplarie PVC si geam termopan. Se intelege de la sine ca din acel moment facturile de intretinere au scazut simtitor.

Reperele tehnice ale apartamentului sunt : etajul 8 din 9 ( acesta fiind etaj tehnic ce acopera cam jumatate din apartament ), suprafata totala de 68 metri patrati ( cu tot cu balconul de 3 metri patrati ), semidecomandat si o baie.

In anul 2019, apartamentul a trecut printr-un proces de renovare , proces in care au fost facute urmatoarele operatiuni :

- peretii au fost reparati si revopsiti cu vopsea lavabila, integral.

- podelele au fost refacute, in camere a fost montat parchet laminat iar holurile,baia si bucataria au fost placate cu gresie.

- caloriferele vechi de fonta, au fost inlocuite cu unele moderne echipate cu robineti termostatati.

- baia a fost refacuta integral : cada veche a fost inlocuita cu un dus, wc-ul a fost schimbat impreuna cu ghiveta si oglinda

- bucataria de asemenea a fost refacuta, mobilata si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat automata.

- odata cu renovarea dpdv estetic a apartamentului, au fost refacute si instalatia electrica si sanitara a acestuia.

- totate usile vechi din interior au fost schimbate.

Pentru a fi gata 100% mai trebuie doar sa montati glafurile la ferestre si daca considerati ca va este necesar un balcon inchis, sa-l inchideti pe cel de la dormitor prin simpla montare a unei usi si a unei ferestre.

Avand in vedere ca apartamentul se vinde mobilat si utilat cum il vedeti in fotografii si turul virtual, nu merita sa ratati aceasta oportunitate. Va puteti muta imediat sau il puteti inchiria in foarte scurt timp.

Pentru cei care il achizitionati ca investitie, va pot spune ca pretul de inchiriere poate varia de la 400 euro daca-l pastrati asa, la 450 euro daca mai investiti foarte putin in decorarea acestuia.

Se accepta doar varianta de cumparare fara finantare bancara, avand in vedere ca blocul este incadrat la risc seismic clasa a II-a.

Fara comision pentru cumparator !

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Piața Iancului 3 min.
Metrou Piața Muncii M1 15 min.