73.000 €

Iancului, apartament 3 camere luminos si spatios

  • Suprafata 62 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj 2 din 9
  • Metrou Piața Iancului ...5 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 26 feb, 14:10

Descriere anunt

Iancului, apartament 3 camere luminos si spatios

Suntem chiar la Piata Iancului, unde se vinde un apartament de 3 camere. Spatios, luminos si calduros iarna, asa as putea descrie acest apartament in cateva cuvinte. Este un apartament semidecomandat, cu o suprafata de aproape 75 mp si pozitionat cu vedere atat spre fata cat si spre spatele blocului. La intrare are un hol de aproape 7 mp, din care se intra intr-un living generos. Din living avem acces intr-un balcon cat un dormitor, 10.29 mp, care se intinde pe living, bucatarie si dormitorul mic. La dormitorul mare exista un al doilea balcon. Cele doua balcoane asigura o temperatura constanta in casa atat vara cat si iarna, cand puteti sta cu caloriferele inchise. Bucataria este si ea incapatoare si in apartament sunt si suficiente spatii de depozitare (3 debarale) sau se mai pot

Pe holuri si in bucatarie este aplicata o vopsea profesionala, care da atat un aspect luminos cat si protejeaza suprafetele.

Apartamentul este bine intretinut si permite mutarea facila a noului proprietar.

Blocul este reabilitat si foarte curat. Desi pozitionat stradal, in fata si spatele blocului exista o gradina care protejeaza de zgomot iar copacii asigura, vara, un plus de racoare. In ce priveste zona, de la Piata Iancului avem acces facil atat cu masina cat si cu transportul in comun catre orice parte a orasului. Statia de metrou este la 2 minute distanta, statia STB la 1 minut.

Pentru cumparaturi sunt o multitudine de magazine in zona si pentru petrecera timpului liber aveti la dispozitie cafenele, mall-uri, Parcul National, Arena Nationala.

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Piața Iancului 5 min.
Metrou Obor 17 min.