149.000 €

Grozavesti Shorley, Apartament 3 Camere Mobilat Vanzare, 1/3, 149,000€

  • Suprafata 80 mp
  • An 2016
  • Semidecomandat
  • Etaj 1 din 3
Bucuresti, 13 ian, 16:19

Descriere anunt

Grozavesti Shorley, Apartament 3 Camere Mobilat Vanzare, 1/3, 149,000€

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre vanzare apartament in zona Grozavesti, pe strada Economu Cezarescu, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Apartamentul dispune de 3 camere, este situat la etajul 1 al unui imobil finalizat in 2016, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camere cu pat de mijloc si canapea, doua bai si o bucatarie inchisa, mobilata si utilata. Apartamentul este decomandat, spatios, avand o suprafata totala de 86mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 6mp, potrivit pentru un mic dejun sau o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala proprie si aer conditionat.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(metrou Grozavesti la 3 minute, STB 201/601 la 2 minute), gradinite, scoli, parcuri(Parcul Politehnicii), hipermarketuri (La Doi Pasi la 150m si Carrefour Orhideea la 4 minute) si restaurante(Pui de Urs, Shorley, Aluat Pizza la 2 minute). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.