154.500 €

Grozavesti. Apartament 3 camere Mobilat Utilat Lux, loc parc, Grozavesti

Bucuresti, 25 feb, 09:44

Descriere anunt

Grozavesti. Apartament 3 camere Mobilat Utilat Lux, loc parc, Grozavesti

Cand iti alegi noul camin, te gandesti atat la confortul tau cat si la al celor dragi. "Acasa" este calduros, cu camere spatioase si luminoase, ideale pentru serile in familie sau cu prietenii, liniste si confort oferite de lipsa agitatiei cotidiene din Bucuresti. "Acasa", in viziunea noastra, inseamna relaxant, cu acces facil catre scoli si gradinite, magazine, restaurante, dar si catre puncte de interes ale capitalei.

PyfRealEstate va propune noul "acasa"! Situat intr-o locatie linistita, in apropierea centrului comercial Carrefour Orhideea, pe Soseaua Orhideelor, zona Grozavesti, acest apartament are 3 camere cu o suprafata utila de 75mp plus balcon de 7mp si se afla la etajul 7 al unui imobil nou construit, cu 11 etaje, finalizat in anul 2018. Apartamentul se vinde la cheie, complet mobilat si utilat lux, dupa cum se poate observa si din poze. Acesta este dotat cu centrala proprie, aer conditionat, TV in fiecare camera, masina de spalat, dressing amenajat si spatios, bucataria este echipata cu plita si cuptor incorporate, hota, combina frigorifica. spatiu de dining, iar baia dispune de cada si ventilatie.

Apartamentul a fost amenajat in anul 2019, cu simt de raspundere, fapt ce se reflecta si in calitatea finisajelor.

Imobilul dispune de menaj zilnic si supraveghere video.

Aditional, se poate achizitiona si un loc de parcare contra cost.

In imediata apropiere se afla si mijloacele de transport in comun: statia STB 105, statia de tramvai 11, 35, metrou Grozavesti la 7 minute de mers pe jos. De asemenea, cladirile de birouri Riverside Tower, Orhideea Towers, The Bridge, centrul comercial Carrefour Orhideea si Afi Cotroceni sunt la mica distanta fata de imobil.

Daca simti ca proprietatea propusa de noi poate deveni noul camin calduros pe care il cauti, contacteaza-ne la numarul de telefon afisat si haide la vizionare!

Cod oferta: 1070267

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Optiuni exterior
Loc parcare
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Grozăvești 9 min.
Metrou Basarab (M4) 10 min.
Basarab - Ascensor 12 min.