187.000 €

Grozavesti, apartament 3 camere mobilat utilat, Exigent One Grozavesti

Bucuresti, 18 feb, 09:44

Descriere anunt

Grozavesti, apartament 3 camere mobilat utilat, Exigent One Grozavesti

Cand iti alegi noul camin, te gandesti atat la confortul tau cat si la al celor dragi. "Acasa" este calduros, cu camere spatioase si luminoase, ideale pentru serile in familie sau cu prietenii, liniste si confort oferite de lipsa agitatiei cotidiene din Bucuresti. "Acasa", in viziunea noastra, inseamna relaxant, cu acces facil catre scoli si gradinite, magazine, restaurante, dar si catre puncte de interes ale capitalei.

PyfRealEstate va propune noul "acasa"! Situat intr-o locatie linistita, in complexul rezidential Exigent One, in apropierea Politehnicii, zona Grozavesti, acest apartament are 3 camere cu o suprafata utila de 95mp plus balcon de 8mp si se afla la etajul 8 al unui imobil nou construit, cu 11 etaje, finalizat in anul 2018. Apartamentul se vinde la cheie, complet mobilat si utilat elegant, dupa cum se poate observa si din poze. Acesta este dotat cu centrala proprie, aer conditionat in fiecare camera, TV in fiecare camera, masina de spalat, dressing spatios, bucataria este echipata cu plita si cuptor incorporate, hota, combina frigorifica. spatiu de dining, iar baia dispune de cada si ventilatie.

Apartamentul a fost amenajat in anul 2019, cu simt de raspundere, fapt ce se reflecta si in calitatea finisajelor.

Complexul dispune de acces auto cu telecomanda la bariera, menaj zilnic si supraveghere video.

In imediata apropiere se afla si mijloacele de transport in comun: statia STB 601 la iesirea din complex, metrou Grozavesti la 8 minute de mers pe jos si metrou Petrache Poenaru la 5 minute de mers pe jos. De asemenea, cladirile de birouri Riverside Tower, Orhideea Towers, The Bridge, centrul comercial Carrefour Orhideea si Afi Cotroceni sunt la mica distanta fata de imobil.

Daca simti ca proprietatea propusa de noi poate deveni noul camin calduros pe care il cauti, contacteaza-ne la numarul de telefon afisat si haide la vizionare!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Optiuni exterior
Loc parcare
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Eroilor 1 min.