73.000 €

Grivita, Apartament cu 3 camere, 62mp

Bucuresti, ieri, 16:10

Descriere anunt

Grivita, Apartament cu 3 camere, 62mp

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul PYF Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre vanzare apartament in zona Grivita cu design deosebit, la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Apartamentul dispune de 3camere, este situat la etajul 3 finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau „ACASA”. Veti gasi aici camere cu pat de mijloc, un living, baie - cada si o bucatarie mobilata si utilata. Apartamentul este semidecomandat, spatios, avand o suprafata totala de 62mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de „Work from Home” prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 3mp, potrivit pentru o cafea savurata dimineata ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de sistem de termoficatie.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcuri (Parc Regina Maria, Parc Kiseleff, Parcul Crangasi), hypermarket-uri (atat magazine stradale cat si Mega Image) si restaurante.

Spatiu, confort, aer curat, sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dumneavoastra.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dumneavoastra.

Cod oferta: 1142620

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Optiuni exterior
Loc parcare
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Grivița 11 min.
Metrou Basarab (M4) 16 min.