104.500 €

Gradina Icoanei. Apartament Boem 3 camere Mobilat Utilat

  • Suprafata 80 mp
  • An 1960
  • Semidecomandat
  • Etaj 1 din 1
  • Ștefan cel Mare ...9 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 25 feb, 00:36

Descriere anunt

Gradina Icoanei. Apartament Boem 3 camere Mobilat Utilat,

Simtiti nostalgia caselor boieresti, cu tavan inalt, camere spatioase si ferestre largi prin care patrunde lumina naturala, totodata conferind si o buna comunicare interior-exterior?

PyfRealEstate va invita la o calatorie in timp, prin acest acest apartament boem cu 3 camere, situat pe strada Domnita Ruxandra, zona Dacia. Acesta se afla la etajul 1 al unei cladiri din anul 1960, cu regim P+1+M si dispune de o suprafata utila de 80mp plus doua balcoane ce insumeaza 13mp, unul dintre ele avand iesire dubla, din cele doua dormitoare. Apartamentul poate fi privit ca fiind semidecomandat sau circular, accesul in camere fiind fie prin hol, fie dintr-o camera in alta. Acesta se vinde complet mobilat si utilat, dupa cum se poate observa si in poze, avand in dotare centrala proprie, aragaz, masina de spalat, cada si mobilier.

Apartamentul necesita renovari, insa spatiul este versatil, existand posibilitatea transformarii sale dupa placul dumneavoastra. Avantajul acestei proprietati consta in potentialul sau de a deveni modern cu influente interbelice.

Pozitionarea sa este de asemenea excelenta, in imediata apropiere aflandu-se numeroase restaurante, Teatrul Metropolis, gradinita Little Primary Education, dar si mijloace de transport in comun: statiile STB 135, 605, 330, statia de tramvai 10 si 46 si statia de metrou Stefan cel Mare la 7-8 minute de mers pe jos.

Pentru detalii suplimentare legate de aceasta proprietate si vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

Cod oferta: 975935

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Optiuni exterior
Loc parcare
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Ștefan cel Mare 9 min.
Piața Romană 18 min.
Obor 19 min.