76.000 €

Drumul Taberei, renovat complet

  • Suprafata 69 mp
  • An 1974
  • Decomandat
  • Etaj 6 din 10

Descriere anunt

Drumul Taberei, renovat complet

Raul Doamnei, pozitie buna, apartament total renovat, finisaje de calitate, camere spatioase, balcon generos, disponibil imediat.

Detalii suplimentare

Va prezint spre vanzare un apartament deosebit cu 3 camere in Drumul Taberei Raul Doamnei, situat la etajul 6/10 al unui bloc curat, cu locatari civilizati, pozitionat foarte aproape de viitoarea statie de metrou Raul Doamnei. Zona in care este amplasat blocul este linistita, inconjurata de verdeata si ferita de zgomotul arterei principale bld Drumul Taberei.

Apartamentul dispune o suprafata de 69 mp, compus din doua dormitoare, sufragerie, bucatarie, baie si un balcon generos ce se desfasoara pe intreaga lungime a apartamentului, balconul fiind inchis cu termopan. Tot apartamentul a fost complet renovat (octombrie 2019), prezinta finisaje de calitate gresie, faianta, parchet, termopan Rehau - 5 camere, cu protectie 4 anotimpuri (reduce cu 30% caldura absorbita), usi interior Classen(Polonia), usa la intrare Maco cu yala Mottura, instalatii sanitare moderne, baterii baie Kludi(Germania), instalatia electrica pe cupru cu panou de sigurante Hager(Germania), aparatul de aer conditionat este Beko 12000 BTU si are traseu pe cupru cu siguranta separata.

Datorita pozitionarii, aveti acces facil la mijloacele de transport in comun (statia metrou Raul Doamnei, liniile de autobuz si troleibuz pe bld Drumul Taberei) si la centrele comerciale din zona (Hypermarketurile Auchan, Carrefour, Kaufland, parcul Moghioros). Deasemenea, in zona se afla scoli, gradinite, parcuri cu locuri de joaca pentru copii.

Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii si informatii. Disponibilitatea la vizionari este la programul dvs.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton