110.000 €

Drumul Taberei, Plaza Mall, 3 camere, etajul 1

Bucuresti, 02 mar, 09:56

Descriere anunt

Drumul Taberei, Plaza Mall, 3 camere, etajul 1

str. Serg. Cutieru Alexandru, nr. 32 - 34, 3 camere, 2 bai, finisat complet, centrala proprie, pereti din caramida, finisaje alese din toata piata pe gustul tau, vino sa-ti rezervi apartamentul dorit

Detalii suplimentare

Proiectul The Building 70 - CUTIERU se afla in carierul Militari, pe strada Strada Serg. Cutieru I. Alexandru, nr. 32- 34, sector 6, este situat la circa 1.2 km pana la statia de metrou ,,LUJERULUI”, aproximativ 15 minute de mers pe jos sau aceeasi distant pana la statia de metrou FAVORIT. Accesul nu este doar catre statia de metrou ci si cu mijloacele de transport in comun autobuzele: 137, 138, N110, catre statia S.T.B. SERGENT MOISE, tramvaiele: 8, 25, 35, 41.

Apartamentul este situat la etajul 1/6, avand o suprafata utila de 85 mp impreuna cu balconul de 3 mp, cu urmatoarea compartimentare: living 20mp, bucatarie 6 mp, dormitoar mare14mp, cu baie proprie de 4mp, dormitor mic 13mp, baie 5 mp, ce se preda utilata complet. Apartamentul se preda complet finisat si cu utilitati individuale ( apa - ApaNova, gaz -ENGIE, energie electrica - ENEL MUNTENIA).

The Building 70 - CUTIERU 32 este un proiect cu regim de inaltime de S+P+5E si contine un numar de 36 de unitati, garsoniere si apartamente cu doua camera si trei camere luminoase si spatioase.

Apartamentele se predau finisate la ,, CHEIE’’ si vor putea fi personalizate, ȋn functie de preferintele personale ale fiecarui comparator fiind la alegerea sa gresia, faianta, parchetul, usile de interior si obiectele sanitare. Pe langa acestea fiecare unitate va dispune de centrala termica, calorifere de otel, tamplarie PVC, usa metalica la intrare, aparatura electrica montata (prize si intrerupatoare), sapa autonivelanta, iar toate utilitatile racordate individual.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Lujerului 13 min.
Metrou Tudor Vladimirescu 17 min.
Favorit 17 min.