66.500 €

Drumul Taberei, parc

  • Suprafata 63 mp
  • An 1964
  • Semidecomandat
  • Etaj 5 din 8
Bucuresti, azi, 11:40

Descriere anunt

Drumul Taberei, parc,

Drumul Taberei, pozitie buna, zona linistita, langa parc, 5/8, 63 mp recent renovat, gresie, faianta, parchet, termopan, aer cond. usa metalica, 2 balcoane, bloc curat, apropiere scoala, gradinita, Ratb metrou.

Detalii suplimentare

Va prezentam la vanzare un apartament de 3 camere situat in Drumul Taberei la 3 minute de intrarea in Parcul Moghioros.

Situat intr-un imobil OD, acest apartament are o suprafata utila de 63 mp, este semidecomandat si este impartit in leaving, bucataria inchisa, doua dorimitoare, baie si doua spatii de depozitare.

Apartamentul a fost renovat recent, prilej cu care sa schimbat echipamentele din baie si sa instalat noua tamplarie cu geam termopan, parchetul din lemn masiv a fost lacuit, cel de-al doilea balcon a fost integrat in dormitor. Accesul in cele doua balcoane ale apartamentului se face atat din leaving, bucatarie si din dormitor. Apartamentul ofera vedere libera pe ambele parti ale blocului spre zona verde din jurul imobilului.

Acest apartament se caracterizeaza prin camere luminoase, aerisite recent renovate astfel ca spatiul a fost optimizat pentru a crea confortul necesar celor care vor locui in el. Apartamentul este privilegiat datorita amplasarii imobilului, departe de zgomotul strazii, intr-o zona cu vegetatie.

Accesibilitate prin multiple mijloace de transport, statie STB la doar 2 minute de imobil si doar la 5 minute de viitoarea statie de metrou. La o distanta de 10 minutre regasim centrele comerciale Auchan, Kaufland, Mega Image, Mall AFI Palace Cotroceni, Scoala 165, Farmacii, piata agroalimentara, bancii si instituii publice.

Cartierul Drumul Taberei este recunoscut pentru zonele verzi cu copacii si amenajari peisagistice din jurul blocurilor de locatari, astfel ca va veti bucura de natura, iar facilitatile urbane va vor crea tot confortul.

Acest apartament poate fi alegerea ideala pentru viitoarea dumneavoastra locuinta!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton