128.000 €

Drumul Taberei, Parc Brancusi, 90mp+131mp (terasa)

  • Suprafata 90 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 4
Bucuresti, 15 iul, 15:37

Descriere anunt

Drumul Taberei, Parc Brancusi, 90mp+131mp (terasa)

apartament cu 3 camere, decomandat, suprafata 90 utila + 131 terasa, peste 50% din terasa este acoperita, etaj 4 din 4 (placa si pod peste etajul 4), lift, 2 baie, una cu geam, optional loc de parcare.

Detalii suplimentare

Experientele noi atrag, fac viata mai interesanta, iar cand vorbim de o locuinta noua, speciala din toate punctele de vedere, beneficiile asupra moralului sunt extraordinare, SIMTI CA TRAIESTI.

O locuinta CU TERASA, pare o alternativa rezervata excentricilor, dar poate fi adoptata de oricine isi doreste ceva deosebit, ceva in care sa se imbine calitatile unui apartament intr-un bloc de locuinte cu libertatea oferita de o casa cu terasa si curte.

Drumul Taberei vis-a-vis parc Brancusi, imobil nou, apartament 3 camere, etaj 4/4+pod, suprafata utila 90 mp + o terasa de 131 mp cu vedere superba, neobturata, spre apus, care permite mobiler pentru relaxare, livingul are 23 mp., bucataria mare (inchisa), balcon, spatii depozitare. Apartamentul se vinde finisat complet. Loc de parcare inclus la exterior.

Atat apartamentul cat si spatiile comune ale intregului imobil beneficiaza de finisaje de calitate.

TheBuilding 49 este un imobil cu regim mic de inaltime (P+4E) format din 2 scari fiecare cu lift propriu, construite la cele mai exigente standarde structurale, demonstrand ca se pot face locuinte bune, spatioase si frumoase, dar in acelasi timp accesibile.

Separarea intre apartamente s-a realizat cu pereti din caramida de 30 cm, POROTHERM, peste care se va aplica tencuiala.

Peretii interiori din apartamente se vor realiza din caramida 11,5 cm POROTHERM, peste care se va aplica tencuiala.

Imaginea locuintei dumneavoastra va reprezinta cu adevarat, fiind locul unde se formeaza familia si unde veti petrece momente de calitate alaturi de prieteni.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton