225.000 €

Drumul Taberei, Mall Plaza, penthouse, comision 0

  • Suprafata 211 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 4
  • Romancierilor ...11 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 23 feb, 12:57

Descriere anunt

Drumul Taberei, Mall Plaza, penthouse, comision 0

penthouse, Drumul Taberei, zona Plaza, strada Muntilor nr. 1, sector 6, cu o terasa de 64 mp, lift, 1 loc de parcare inclus in pret, finisat la cheie, incalzire in pardoseala, comision 0%

Detalii suplimentare

ImoZone va propune spre vanzare un apartament de 3 camere cu doua bai, doua dressinguri balcon si o terasa de 64mp, in zona de Vest a Bucurestiului, in zona Lujerului – Plaza Mall, pe o strada linistita. Acest apartament se afla la nivelul 4 al imobilului S+P+4, accesul catre apartament se poate face atat pe scari cat si cu liftul direct din parcarea subterana unde apartamentul dispune de un loc de parcare! Acesta se preda finisat complet, dispune de obiecte sanitare in ambele bai, are incalzire in pardoseala, este foarte luminos avand toate punctele cardinale.Dormitorele dispun fiecare de cate un dressing, acesta este foarte bine compartimentat iar spatiile sunt eficient impartite.

Imobilul a fost construit in perioada 2018- 2019 iar structura de rezistenta este din cadre de beton si pereti din caramida porotherm izolat pe exterior cu termosistem de 100 mm. Darea lui folosinta a fost in 2019. Blocul este prevazut cu lift marca SCHINDLER cu statie inclusiv in subsolul imobilului (parcarea subterana). Odata cu cumpararea apartamentului, primiti si un loc de parcare subteran.

Proprietate EXCLUSIVA IMOZONE - COMISION 0% de la cumparator!

Va asteptam cu drag la vizionare!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Romancierilor 11 min.
Lujerului 16 min.
Metrou Lujerului 16 min.