64.000 €

Drumul Taberei, decomandat, comision 0%

  • Suprafata 70 mp
  • An 1975
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 10
Bucuresti, 12 iun, 12:46

Descriere anunt

Drumul Taberei, decomandat, comision 0%

intre Valea Argesului si Valea Ialomitei, 2/10, confort 1/decomandat, fara imbunatatiri, compartimentare eficienta, spatii de depozitare, balcon 10 mp, in curs de reabilitare

Detalii suplimentare

Am placerea sa va prezint un apartament situat in cartierul Drumul Taberei, pozitionat semistradal intre strazile Valea Ialomitei si Valea Argesului si foarte aproape de viitoarea statie de metrou. Apartamentul este situat la etajul 2/10 este confort 1/decomandat, are o suprafata totala de aproximativ 70 m.p., cu o compartimentare placuta si cu spatii interioare generoase.

Din punct de vede al amenajarilor proprietatea necesita renovare, lasand posibilitatea viitorilor proprietari sa-si puna amprenta la amenajarea si personalizarea apartamentului.

Localizarea proprietatii da posibilitatea potentialului cumparator sa foloseasca spatiul atat pentru locuit cat si pentru inchiriat reprezentant o investie foarte buna tinand cont de pozitionarea proprietatii aproape de toate facilitatile urbane ( mijloace de transport, parc, institutii de invatamant, magazine alimentare, piata, institutii administrative ) .

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Debara
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton