68.500 €

Drumul Taberei, bloc 1978, anvelopat, parcare ADP

  • Suprafata 67 mp
  • An 1978
  • Semidecomandat
  • Etaj parter din 4
Bucuresti, 18 mar, 12:24

Descriere anunt

Drumul Taberei, bloc 1978, anvelopat, parcare ADP

pozitie buna, zona linistita, langa parcul Moghioros, bloc izolat termic, loc parcare ADP, foarte aproape mijloace de transport, viitoarea statie metrou Romancierilor,

Detalii suplimentare

Va ofer spre vanzare un apartament modernizat cu 3 camere ce se afla la parter din 4 al unui bloc pozitionat langa Parcul Drumul Taberei (fost Moghioros). Blocul este construit in 1979 si este izolat termic datorita anveloparii exterioare.

Prezinta o suprafata de 65 mp si finisaje de calitate: gresie, faianta, parchet, termopan, usi interior schimbate, usa metalica la intrare. Apartamentul a fost modernizat, instatlatiile sanitare si instalatia electrica fiind schimbate. Dispune de sistem de securitate si loc de parcare inchiriat ADP.

Zona in care este amplasat blocul este linistita, verde si placuta, fara trafic intens. In apropiere veti gasi Parcul Drumul Taberei, scoli, gradinite, puncte de aprovizionare, mijloace de transport in comun (linia tramvai 41, linii autobuze RATB), precum si viitoarea statie de metrou Romancierilor.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton