111.905 €

Drumul Taberei, 3 camere, comision 0%, 2 bai

  • Suprafata 101 mp
  • An 2022
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 5
Sector 6, 28 iun, 13:11

Descriere anunt

Drumul Taberei, 3 camere, comision 0%, 2 bai

Imozone, va propune spre vanzare apartamente cu 3 camere, compartimentate eficient, pereti din caramida, finisate la cheie cu finisaje alese de catre cumparator, bloc de 6 etaje cu lift, comision 0%.

Detalii suplimentare

Din respect pentru dvs, va propunem spre achizitionare un apartament cu trei camere, decomandat, cu o suprafata utila de 101 mp, care dispune de 2 balcoane spatioase si bucatarie inchisa, amplasat la etajul 1 al unui bloc de 6 etaje.

Cu un regim de inaltime de S+P+5E, proiectul este analizat pana in cele mai mici detalii, oferindu-va posibilitatea sa va bucurati in deplinatatea beneficiilor din zona, fiind una linistita, in apropiere de parcul Brancusi, Centru Medical, magazine, supermarket, farmacie, cu acces facil catre caile de transport public.

Blocul se afla in stadiu de constructie, cu finalizare in anul 2022.

Imobilul se preda finisat la cheie: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC SALAMANDER, usi interior din MDF, antreul avand usa metalica. Cu siguranta, acordam o atentie sporita tuturor elementelor, baia vine echipata complet cu obiectele sanitare necesare uzului, centrala termica proprie, calorifere din otel, aparate electrice (prize si intrerupatoare), interfon. Ne pliem pe nevoile fiecaruia, astfel viitorul cumparator isi poate alege unele dintre finisaje.

De asemenea, puteti intra in posesia unui loc de parcare subteran ori suprateran, avand lift cu statie direct din subsolul blocului.

Pretul nu include TVA.

Venim in intampinarea clientilor nostri, oferindu-le COMISION 0% la cumparare.

Nu rata oferta, suna-ne sa programam o vizionare!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton