116.700 €

Drumul Taberei - 3 camere, comision 0%, 2 bai

  • Suprafata 101 mp
  • An 2022
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 6
Sector 6, 28 iun, 13:11

Descriere anunt

Drumul Taberei - 3 camere, comision 0%, 2 bai,

Imozone va prezinta un apartament cu 3 camere, decomandat, situat la etajul 1 din 6, cu 2 bai complet utilate, avand pereti din caramida tip porotherm, gresie, faianta, parchet, centrala proprie!

Detalii suplimentare

Iti punem la dispozitie un apartament cu 3 camere, cu o suprafata utila de 101 mp, cu 2 balcoane, ideal pentru familia ta ! The Building 71 - Timisoara 101X este un proiect cu regim de inaltime S+P+5E, aflat in stadiu de constructie, cu termen de finalizare in 2022.

Utilitati

Oferim importanta fiecarui detaliu, astfel incat imobilul se preda la cheie, cu centrala termica proprie, calorifere otel, contorizare individuala si interfon. Apartamentul dispune de cele mai moderne finisaje: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC SALAMANDER, usi interior din MDF, viitorul cumparator avand posibilitatea de a alege o parte dintre acestea. Dispunem de locuri de parcare atat supraterane, cat si subterane, iar liftul marca Shindler are statie chiar din subsolul blocului.

Locatie

Proiectul este amplasat intr-o zona linistita, cu spatii verzi, zone de agrement, in imediata vecinatate a parcului Brancusi, farmacii, centru medical, magazine si supermarket, cu acces facil catre mijloacele de transport in comun.

Pretul nu include TVA.

COMISION 0% pentru cumparator!

Grabeste-te si prinde proprietatea potrivita pentru tine!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton