75.000 €

Drumul Taberei 3 camere | Valea Doftanei Residence

  • Suprafata 71 mp
  • An 2019
  • Semidecomandat
  • Etaj 2 din 8
Bucuresti, ieri, 17:06

Descriere anunt

Drumul Taberei 3 camere | Valea Doftanei Residence

apartament cu 3 camere cu suprafete vitrate mari si spatii ample, fara constrangeri in mobilarea acestora. Suprafata utila 71.7mp + 7.8mp terasa.

Detalii suplimentare

„Valea Doftanei Residence” este un complex rezidential format din 3 imobile cu un regim de inaltime de S+P+8 etaje, totalizand un numar de aproximativ 190 de apartamente de tip garsoniera, doua si trei camere. Proiectul va fi construit in faze, prima faza de constructie constand in livrarea unui bloc cu 63 de apartamente iar termenul de finalizare este prevazut pentru luna Iulie 2019. Proiectul este situat pe bulevardul Timisoara nr. 101 N cu acces direct din strada Valea Doftanei.

Proiectul beneficiaza de spatii verzi, zone de relaxare si spatii de joaca pentru copii, locuri de parcare subterane si supraterane.

Locuintele beneficiaza de spatii de depozitare, suprafete vitrate mari si spatii ample, fara constrangeri in mobilarea acestora. Toate locuintele sunt proiectate pentru a oferi spatii optime, luminoase si terase generoase.

Proiectul rezidential Valea Doftanei Residence beneficiaza de toate facilitatile si avantajele vietii urbane, in apropierea lui regasindu-se centrele comerciale Lidl, Kaufland si Mega Image, numeroase unitati de invatamant, respectiv scoala gimnaziala Sfantul Andrei, gradinitele 208, 210 si 218, centrul medical Brancusi, precum si parcul Constantin Brancusi. De asemenea, proiectul beneficiaza de o buna conexiune cu restul orasului atat prin intermediul viitoarei statii de metrou Valea Ialomitei, cat si prin intermediul statiei de autobuz nr. 168.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton