65.000 €

Drumul Taberei, 1 Mai Compozitorilor

  • Suprafata 70 mp
  • An 1982
  • Semidecomandat
  • Etaj 8 din 10
Bucuresti, ieri, 20:05

Descriere anunt

Drumul Taberei, 1 Mai Compozitorilor,

apartament 3 camere Drumul Taberei, 1 Mai Compozitorilor, comision 0% din partea cumparatorului, ocazie, raport calitate/ pret extraordinar

Detalii suplimentare

CRSImobiliare Agentie Imobiliara va ofera spre VANZARE

APARTAMENT 3 CAMERE DRUMUL TABEREI-1 MAI ( COMPOZITORILOR )

Comision 0% din partea cumparatorului !!!

Ocazie !!! Raport calitate/pret extraordinar !!!

Zona Drumul Taberei este parte integrata a sectorului 6, de aceea va invit sa descoperiti aceasta zona deosebita care cuprinde in marea majoritate toate nevoile !

Localizare: Apartamentul este localizat in zona Drumul Taberei, pe Bulevardul 1 Mai ( fost Compozitorilor ), in imobil cu acces stradal si vedere stradala , situat chiar in “inima” cartierului, in apropierea Parcului Moghioros.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 8 al imobilului de 10 nivele.

Suprafete si componenta: Suprafata Total Construita a apartamentului este de 84 mp, Suprafata Utila de care dispune fiind de 67 de mp, iar daca includem si balconul inchis de care dispune apartamentul se ajunge la o Suprafata Utila Totala de 70 mp.

Constructia este finalizata in anul 1982, pe structura de beton. Compartimentarile interioare sunt facute din bca si beton, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Drumul Taberei una dintre cele mai cautate zone din Capitala, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori.

Daca se doreste ca acest apartament situat pe Bulevardul 1 Mai, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitai, putem spune ca zona Drumul Taberei dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Parc Moghioros, Piata Moghioros, Bulevardul Drumul Taberei , Bulevardul Timisoara, Bulevardul 1 Mai, Str. Sibiu , Bulevardul Ghencea, Plaza Romania , Kaufland, Auchan, Carrefour.

Apartamentul are o pozitionare exceptionala, chiar in inima cartierului Drumul Taberei, distantele de la acesta pana la punctele mari si importante ale zonei fiind infime. Ca de exemplu pana la Parcul Drumul Taberei sunt 500 de metrii, iar pe o raza de 1.5 km avem marile centre comerciale AFI Palace Cotroceni si Plaza Romania.

Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificat energetic

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata R.A.D.E.T.

Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.

Vederea din apartament este stradala, iar accesul este stradal.

Apartamentul care dispune de parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, repartitoare, apometre , geamuri termopan, usa de intrare din metal, aer conditionat, este orientat cardinal pe VEST si pe NORD, beneficiind astfel de lumina naturala.

Agentia Imobiliara CRSImobiliare va ofera apartamente de vanzare si inchiriere in Bucuresti .

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit proprietar, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: FLORIN STANICA

MOBIL: 0736.333.063

E-MAIL: florin.stanica@crsimobiliare.ro

WEB: www.crsimobiliare.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton