170.000 €

Dorobanti, apartament 3 camere, 2 bai, bloc 1982

  • Suprafata 81 mp
  • An 1982
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 8
  • Ștefan cel Mare ...7 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 23 feb, 12:15

Descriere anunt

Dorobanti, apartament 3 camere, 2 bai, bloc 1982

Dorobanti, pozitie foarte buna, bloc 1982, apartament decomandat, spatios, loc de parcare, foarte aproape mijloace de transport.

Detalii suplimentare

Va ofer spre vanzare un apartament cu 3 camere in zona Dorobanti, situat la etajul 3 intr-un bloc construit in 1982. Blocul este anvelopat termic.

Apartamentul dispune de compartimentare decomandata, este modernizat, mobilat si utilat complet. Prezinta finisaje de calitate cu gresie, faianta, parchet, termopan. Peretii prezinta izolare termica in exterior datorita anveloparii blocului. Apartamentul are o suprafata totala de 81 mp, dispune de 2 dormitoare, 2 bai, un living, o bucatarie foarte spatioasa de 12 mp, deasemenea prezinta 2 balcoane din care cel principal are 10 mp cu acces din ambele dormitoare.

Apartamentul prezinta 3 aparate de aer conditionat. Deasemenea, veti dispune de loc de parcare inchiriat ADP pozitionat in imediata apropiere a blocului. In zona in care este amplasat blocul veti gasi scoli, gradinite, locuri de joaca amenajate special pentru copii, puncte de aprovizionare. Aveti acces usor la mijloacele de transport.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Ștefan cel Mare 7 min.
Piața Victoriei 13 min.
Piața Victoriei - Ascensor 15 min.