175.000 €

Domenii, Ion Mihalache

  • Suprafata 90 mp
  • An 2017
  • Semidecomandat
  • Etaj 3 din 4
  • Stația Grivița (M4) ...16 min.
Bucuresti, azi, 02:25

Descriere anunt

Domenii, Ion Mihalache,

apartament nou, bloc cu 7 ap. ultimul disponibil, finisaje de calitate, marmura Italia, parchet stejar Germania, usa metalica italiana, usi interior Pinum. Lift, loc de parcare subteran, 15000 euro.

Detalii suplimentare

Proimo Grup www.proimo.ro Ultimul apartament de 3 camere (nou, nu a fost locuit) dintr-un imobil cu 7 apartamente, bloc cu 4 etaje, cochet, frumos, in zona Domenii, adiacent Ion Mihalache piata Domenii.

Blocul este finalizat si locuit de 2 ani (2017).

Suprafata apartamentului este de 114 m construiti, 85 utili plus 5 mp logie, locul de parcare subteran nu este inclus, pretul 1 loc de parcare este 15000 euro. Acesta este un imobil foarte bine construit, rezistent 8,5Gr, construit pt o familie, mama si 2 frati, care si-au pastrat (3 ap.) si 3 ap au vandut si 1 mai este de vanzare. Pentru ca sunt o comunitate restransa de locatari se selecteaza cu atentie noul cumparator! Se doreste un condominiu cu oameni Civilizati si culti!

Fotografiile sunt ale unui apartament finisat, mobilat si utilat, situat tot la et 3, si sunt cu titlu de prezentare a nivelul finisajelor. Cand vorbim de finisaje acest apartament este echipat doar cu Marmura Italia, parchet masiv de stejar, Germania, usa metalica 120 cm. Italia. Apartamentul se vinde nemobilat! Exista posibilitatea de a vinde pentru cei interesati chiar si 2 locuri de parcare in subteran. Suna acum. Cel mai bun pret calitate din ZONA! Va invit la vizionare.

Acces

Statii metrou Timp
Stația Grivița (M4) 16 min.
Metrou Basarab (M4) 19 min.