73.000 €

Direct Dezvoltator Theodor Pallady Titan

  • Suprafata 72 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 4
  • Nicolae Teclu ...18 min.
Bucuresti, ieri, 19:36

Descriere anunt

Direct Dezvoltator Theodor Pallady Titan

Apartament 2 Camere decomandat cu o suprafata utila de 71,90mp, cu balcon de 7,9 mp, situat la o distanta de 10 minute de metrou,intr-un ansamblu exclusivist compus din 5 blocuri, cu locuri de parcare

Detalii suplimentare

BIROUL DE VANZARI - COMISION 0 % - DIRECT DEZVOLTATOR

Apartament 2 Camere decomandat cu o suprafata utila de 71,90 mp, cu balcon de 7,9 mp, situat la o distanta de 10 minute de metrou, disponibil la etaj intermediar, intr-un imobil avand un regim de inaltime de Demisol+P+4E, facand parte dintr-un ansamblu exclusivist compus din 5 blocuri, cu locuri de parcare disponibile pentru fiecare apartament in parte cat si pentru eventualii vizitatori.

Constructia imobilului este din betorn armat cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: canalizare, apa, curent electric, gaze naturale.

Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru bai, tamplarie PVC cu geam termoizolant, usa metalica, instalatii sanitare si electrice. Finisajele (gresia, faianta, parchetul) cat si usile de interior sunt la alegere dintr-o paleta variata intr-un buget de 30lei/metru patrat.

Centrala termica Imergas, termopan, calorifere de otel, cat si obiectele sanitare sunt standard pentru fiecare apartament in parte.

* Pozele au continut orientativ. Website: www.titanul-nou.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Teclu 18 min.