83.300 €

Direct dezvoltar comision 0% metrou Nicolae Teclu

  • Suprafata 83 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 4
Bucuresti, 12 aug, 11:10

Descriere anunt

Direct dezvoltar comision 0% metrou Nicolae Teclu

va propunem spre vanzare un apartament de 3 camere decomandat cu o suprafata de 83.30 mp, disponibil la parter si etajele 1,2, 3, 4, situat intr-un imobil intim cu un regim de inaltime de P+4E

Detalii suplimentare

Comision 0% - Direct Dezvoltator - Biroul de vanzari

Va propunem spre vanzare un apartament de 3 camere decomandat cu o suprafata de 83.30 mp, disponibil la parter si etajele 1,2, 3, 4, situat intr-un imobil intim cu un regim de inaltime de P+4E, cu un total de 17 apartamente de 2 si 3 camere cu suprafete generoase, cu o arhitectura moderna si de 21 locuri parcare in incinta.

Situat in zona de est a capitalei in zona Titanul-nou, imobilul ofera o alternativa pentru persoanele care dorect sa locuiasca intr-un imobil construit dupa cele mai riguroase si moderne standarde. Imobilul este construit pe cadre de beton armat cu inchideri din caramida de 25cm, iar compartimentarile sunt tot din caramida, fadadele sunt placate cu polistiren expandat de 10 cm si tencuiala decorativa silicatica, iar la ferestre si terase sunt folosite paneluri din sticla securizata diverse culori.

Peretii sunt tencuiti cu tencuiala mecanizata, 3 straturi de glet, amorsa, vopsea lavabila alba, iar in bai si bucatarii faianta conform proiectului tehnic. Geamurile ofera o iluminare naturala foarte buna, geam tripan, feronerie roto gri antracit.

Balustradele balcoanelor si ale ferestrelor sunt din sticla securizata, de diverse culori si profil metalic conform proiectului tehnic. Imobilul dispune de lift hidraulic de 6 persoane, centrala termica in condensatie pentru fiecare unitate locativa.

*pozele au caracter orientativ

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida