64.000 €

Dimitrie Leonida

  • Suprafata 75 mp
  • An 2010
  • Semidecomandat
  • Etaj parter din 2
  • Dimitrie Leonida ...17 min.
Popesti - leordeni, azi, 11:57

Descriere anunt

Dimitrie Leonida,

apartament 3 camere cu gradina, s.u. 75 mp, parter/2, mobilat/utilat, contorizare individuala, loc de parcare inclus, strada asfaltata, acces la metrou Dimitrie Leonida. accept credit bancar.

Detalii suplimentare

Apartament de vanzare cu 3 camere, suprafata utila 75 mp, compus din living generos, doua dormitoare spatioase, grup sanitar cu fereastra, bucatarie inchisa complet mobilata si utilata si hol incapator cu posibilitate amenajare spatiu pentru depozitare.

Imobilul din care face parte apartamentul are regim de inaltime P+2E, dispune de gradina proprie, locuri de parcare si este delimitat de celelalte proprietati printr-un gard metalic. Structura de rezistenta este din beton armat, iar pentru compartimentare s-a folosit caramida Porotherm, placata la exterior cu polistiren expandat.

Zona in care se afla imobilul este bransata la toate retelele de utilitati, beneficiaza de infrastructura rutiera si ofera acces facil la statia de metrou Dimitrie Leonida si numeroase puncte de interes general: magazine, restaurante, farmacii, gradinite.

In vederea achizitiei se accepta plata cash si/sau credit bancar.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Dimitrie Leonida 17 min.