68.100 €

Dimitrie Leonida

  • Suprafata 84 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 5
  • Dimitrie Leonida ...2 min.
Bucuresti, ieri, 17:21

Descriere anunt

Dimitrie Leonida

Apartament 3 camere, 84 mp, finisat complet, situat la 13 minute de statia de metrou Dimitrie Leonida, lift, cadre de beton, izolat termic, orice tip de credit bancar. Discount la plata cash,

Detalii suplimentare

Imobilele din cadrul proiectului rezidential pe care le propunem spre vanzare sunt construite cu o mare atentie la detalii, din cadre de beton armat, iar inchiderile peretilor sunt executate din caramida Porotherm atat la exterior (24 cm ) cat si la interior (11.5).Izolatia peretilor exteriori este facuta cu polistiren expandat de 10 cm, optimizand astfel coeficientul termic la maxim.

Apartamentul este situat la parterul blocului si la numai 13 minute de mers pe jos catre statia de metrou Dimitrie Leonida, iar in apropierea acestuia se afla unele dintre cele mai importante centre comerciale : (Metro,Auchan,Lidl,Carefour,Jumbo). Promitentul cumparator are posibilitatea de a-si personaliza apartamentul exact asa cum isi doreste, materialele (gresie, faianta, parchet, usi interior, obiecte sanitare) fiind unele de o calitate superioara.Blocul va fii racordat la toate utilitatile orasului, iar contorizarea apartamentelor va fii facuta individual pe fiecare apartament in parte.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Dimitrie Leonida 2 min.
Berceni 14 min.
Apărătorii Patriei 18 min.