61.000 €

Dimitrie Leonida

  • Suprafata 77 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 5
  • Dimitrie Leonida ...17 min.
Popesti - leordeni, ieri, 11:39

Descriere anunt

Dimitrie Leonida

apartament 3 camere 77 mp bloc nou, metrou Dimitrie Leonida. Racordat la toate utilitatile. Finisaje incluse in pret. Centrala termica, calorifere otel. Comision 0%. Direct dezvoltator.

Detalii suplimentare

Apartamentul pe care vi-l prezentam face parte din ansamblu rezidential nou, cu regim de inaltime S+P+5E, construit cu simt de raspundere , dupa cele mai bune standarde de calitate , siguranta si confort .

Structura de rezistenta este pe cadre de beton armat, inchideri si compartimentari din caramida porotherm, beneficiaza de termo izolatie pe exterior, utilitatile sunt racordate si contorizate individual pentru fiecare apartament in parte, costuri minime de intretinere si mentenanta.

Pana la metrou Dimitrie Leonida este o distanta de numai cateva minute de mers pe jos, regasim in imediata apropiere unitati de invatamant pentru toate gradele, piete agro-alimentare, supermarketuri, magazine, farmacii, unitati bancare, etc.

Apartamentul se preda finisat "la cheie", cu gresie, faianta , parchet, usi de interior, obiecte sanitare in baie, zugraveli lavabile, centrala termica proprie si calorifere din otel, usa metalica de exterior, ferestre cu geam termopan.

Se accepta orice forma de credit.

Direct dezvoltator.

COMISION 0.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Dimitrie Leonida 17 min.