Calea Crangasi, comision 0% ap. spatios si calduros cu 3 camere

86.900 €

Calea Crangasi, comision 0% ap. spatios si calduros cu 3 camere,

86.900 €
Caracteristici
Suprafata 64 mp An 1987 Semidecomandat Etaj 1 din 9 M 8 min.
Descriere
comision 0% cumparator!
Zona: Crangasi langa Podul Grant, str. Calea Crangasi, Nr. 19, Bucuresti, Pret: 86.900,-EUR, Etaj: 1 / 9, Numar camere: 3, Confort: 1, Compartimentare: semidecomandat, Suprafata desfasurata cu balcon: 78,48 mp, Suprafata utila 64.78, Suprafata balcon 13.70, Anul constructiei: 1987, Incalzire: termoficare.

Bucurestiul nu este un oras banal si lipsit de farmec, asa cum poate cred majoritatea, ci unul plin de istorie si intamplari deosebite, pe care le poti descoperi in fiecare cartier sau zona. Cartierul Crangasi este cunoscuta pentru legatura pe care o face intre vestul si estul capitalei, prin renumitul pod Grant, ce poarta numele diplomatului si om de afaceri britanic Effingham Grant. Iar povestea frumoasa a acestui pod, apare atunci cand in urma casatoriei dintre britanicul Grant si o urmasa a Golestilor, Zoe Racovita, iau nastere 16 copii. Unul dintre urmasi, Robert Grant care devine inginer, participa la construirea podului si astfel in onoarea tatalui sau, podul primeste numele de Podul Grant.
Dupa multi ani si schimbari urbanistice, in anul 1987 se ridica si blocul unde se afla aceste apartament, pe care noi il consideram ca fiind unul aparte, datorita bunei impartiri a incaperilor, a unui living de aproape 20 mp si a unui balcon ce incadreaza intregul apartament.
Situat la etajul unu si cu vedere direct spre Calea Crangasi, printr-o impartire semidecomandata, apartamentul este format din doua zone, fiind foarte confortabil datorita dormitoarelor ce se afla de o parte si de alta a livingului. In prima parte se afla holul principal cu bucataria, primul dormitor, wc-ul de serviciu si debaralele de depozitare, iar in a doua parte dupa living, se afla dormitorul matrimonial cu baia principala. Balconul mare de 13.70 mp se intainde pe toata suprafata apartamentului, fiind un bun izolator termic dar si fonic pentru intreg spatiul util.
Apartamentul desi necesita renovare, de-a lungul timpului i-au fost aduse unele imbunatatiri, care sunt de mare ajutor noului proprietar ce va dori sa si-l personalizeze. Locuinta se vinde complet mobilata si utilata cu electrocasnicele existente, care vor fi de un real ajutor pentru cei care vor avea nevoie de ele.
Proprietatea este disponibila spre vanzare, are toate documentele pregatite pentru tranzactionare si poate fi predata noilor proprietari in cel mai scurt timp.
Daca esti curios sa vezi cum este si in realitate acest apartament, trebuie doar sa ne contactezi pentru a stabili o vizionare.
Te asteptam!
265 vizite ieri, 18:05
Statii metrou
Crângași 8 min
Grivița 17 min
Grivița 19 min
Statii STB
Bulevardul Ceahlău 1 min
Pasaj Grant 2 min
Șoseaua Crângași 2 min
Piața Crângași 6 min
Cimitirul Calvin 9 min
Evolutia preturilor imobiliare in Crangasi-Giulesti
se incarca..