239.000 €

Confort si eleganta intr-un frumos apartament interbelic cu garaj

  • Suprafata 85 mp
  • An 1936
  • Semidecomandat
  • Etaj 2 din 2
  • Metrou Aviatorilor ...14 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 23 feb, 12:53

Descriere anunt

Confort si eleganta intr-un frumos apartament interbelic cu garaj

MOVE REAL ESTATE

Pe frumoasele stradute din jurul parcului Kiseleff, marginite de vile interbelice si arbori protejati, anotimpurile trec altfel: mai linistit, mai pline de culoare, mai parfumate. La fel si viata din aceste case este traita intr-un tempo diferit, acela al lucrurilor temeinic facute, care dureaza si ne bucura ochiul si inima. Va invitam sa va imaginati viata intr-un asemenea spatiu, in care fiecare lucru se afla la locul potrivit, in care confortul este clasic din punct de vedere estetic si modern din punct de vedere practic, in care lumina se strecoara cu dibacie in colturi si umbreste locurile evidente.

Cu aerul sau masculin, rafinat, si finisajele sale clasice, apartamentul a fost de mai multe ori renovat in ultimii ani, ajungand la forma pe care o putem admira astazi. Pornind de la zidarie, instalatii electrice si sanitare, continuand cu inlocuirea pardoselilor, usilor, ferestrelor , totul a fost reinnoit cu obiecte de calitate si in spiritul epocii, astfel incat confortul sa se imbine armonios cu aerul interbelic. Tot pentru a adauga confort , proprietarii au construit o a doua baie, au dotat apartamentul cu centrala proprie, aer conditionat si au adaugat cateva detalii arhitecturale care aduc farmec spatiului.

Livingul, jucand rolul de liant al casei se deschide catre cele 2 dormitoare, bucatarie si baia de serviciu, cea principala fiind in folosinta exclusiva a dormitorului matrimonial.

Apartamentul are o suprafata utila de 80 mp apartamentul la care se adauga o camera incalzita, cu suprafata de 5 mp la mansarda, camera ce poate juca rolul unui birou. Balconul cochet, impreuna cu unicul garaj al proprietatii, avand o suprafata de 20 mp impreuna cu pozitionarea excelenta intre doua parcuri Kiseleff si Herastrau, se constituie toate in atuuri al acestei proprietati.

Cod oferta: 1060247

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Optiuni exterior
Loc parcare
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Aviatorilor 14 min.
Metrou Aviatorilor 16 min.
Metro Piața Victoriei - M1 M2 19 min.