85.000 €

Colentina, Doamna Ghica, decomandat, renovat

  • Suprafata 75 mp
  • An 1976
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 8
Bucuresti, 13 mar, 18:15

Descriere anunt

Colentina, Doamna Ghica, decomandat, renovat,

Parc, lac, liniste, oaza de istorie si salas pentru suflet, veselie, locuri de joaca, foisoare si mese pentru stat la taifas, securitate, iata ce iti ofera zona pe care ti-o propun astazi pentru noul tau camin.

Detalii suplimentare

Si ca tu sa te bucuri de toate cele descrise mai sus, ca timpul tau sa fie investit in bucuria de a fi cu cei dragi, iti propun un apartament unde te poti muta … maine, avand totul la dispozitie!

Apartamentul e scaldat in lumina de dimineata pana seara, orientat pe sud est si sud vest, iar ciripitul pasarelelor e … muzica pe care poti conta zi de zi.

Este situat la etajul 1/8, intr-un imobil din 1976, reabilitat termic, spatios, cu o suprafata de 75 mp, cu structura decomandata si geam la baie.

Se vinde cu mobila Mobexpert si Ikea, confortabila si vesela, bucataria mobilata si utilata (plita si cuptor Bosch, masina de spalat vase Electrolux, frigider Samsung) masina de spalat Indesit , televizoare LG, aere conditionate LG, chiar si vesela … poate si cartile, daca sunt pe gustul tau!

Micile detalii: usile din lemn de la dormitoare, usile de sticla ale spatiilor de depozitare, usa de intrare Mottura, stilul vesel si modern ales, baia de...si cu ...vedete, totul emana rafinament, veselie si relaxare!

La cateva minute de parc, esti surprins inca odata, de istoria si linistea ce te invaluie, odata intrat in manastirea Plumbuita, monument istoric, datand din 1560, cea mai veche manastire din Bucuresti. Aici te las a descoperi singur cum te poti simti “in vacanta sufleteasca in Grecia”, la 10 minute de aglomeratia citadina.

Hai sa vizionam impreuna viitorul tau camin!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton