247.000 €

Central, Unirii, Udriste, Cartier Evreiesc

  • An 2016
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 4
Sector 3, 01 iul, 13:20

Descriere anunt

Central, Unirii, Udriste, Cartier Evreiesc

ap. 3 camere: living, bucatarie inchisa, hol, 2 dormitoare, 2 bai, 1 balcon, 1 debara. Clasa energetica A, centrala termica, usi pline, parchet triplu stratificat, AC-2 buc., rulouri electrice, mobilat.

Detalii suplimentare

Vand apartament 3 camere in bloc construit in anul 2016, etaj 3/3+M, suprafata construita 117mp, suprafata utila 85mp si este compus din: living, bucatarie inchisa, hol, 2 dormitoare, 2 bai, 1 balcon, 1 debara.

Blocul este construit cu structura pe cadre, stalpi si diafragme din beton armat. Toti peretii sunt din caramida porotherm, la exterior 25 cm si 10 cm la interior. Peretii dintre apartamente sunt de 25 cm. Tamplaria este tip termopan cu 3 foi de sticla si profil cu 5 camere de izolare marca Salamander, culoare gri antracit. Apartamentul este foarte calduros iarna si vara mentine racoarea; clasa energetica A. Blocul este dotat cu lift.

Situat central, la 10min de mers pe jos de Centrul Vechi, imobilul beneficiaza de numeroase centre comerciale, gradinite, scoli, licee in preajma si mijloace de transport in imediata apropiere. Statia de metrou Unirii se afla la 10min de mers pe jos si statia de tramvai si autobuz la o distanta de 200 metri,

Dotari apartament:

- centrala termica Vaillant

- usa exterioara metalica Pinum

- usi interioare pline Porta Doors

- parchet triplu stratificat

- Echipare obiecte sanitare Hans Grohe

- AC - 2 buc

- rulouri electrice la ferestrele de la dormitoare

- mobilat partial

- balcon inchis

- semineu electric

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!