77.900 €

Cautam familie care sa redea viata unei case din Crangasi

  • Suprafata 65 mp
  • Decomandat
  • Etaj 5 din 8
  • Crângași ...14 min.
Bucuresti, 18 iul, 12:47

Descriere anunt

Cautam familie care sa redea viata unei case din Crangasi

Zona: Crangasi - str. Nicolae Oncescu 9, bl. 111, sector 6

Pret: 77.900 EUR

Etaj: 5/8

Numar camere: 3

Compartimentare: decomandat

Suprafata imobil: 73,13 mp

An constructie: 1984

Facilitati:

- zona excelenta, verde, linistita

- ideal rezidenta

- 2 bai, 2 balcoane

- amplasament usor retras de la bulevardele principale

- multiple mijloace de transport in comun

- scoli, gradinite, banci, piata

- vecinatati: Calea Crangasi, Calea Giulesti, bd. Constructorilor, Auchan, piata Crangasi, metrou Crangasi

Stiu ca il cauti de ceva vreme! Stiu ca ti-l doresti! Si mai stiu din experienta de multi ani in domeniu ca dezechilibrul cerere vs. oferta pentru aceasta categorie de proprietati/zona (cerere mare - oferta redusa) s-a accentuat si mai mult in ultima perioada. INTREABA-MA DE CE, daca esti printre putinii care nu-i cunosc valoarea!

Am constatat cu bucurie ca serviciile de calitate aduc de la sine recomandari de calitate! Si, in acest sens, am privilegiul de a ma ocupa de toate demersurile necesare vanzarii unui frumos apartament cu 3 camere, decomandat, in suprafata utila de 65,53 mp, amplasat intr-o zona deosebit de solicitata: cartier Crangasi - str. Nicolae Oncescu.

Situat la etajul 5 al blocului cu 8 nivele finalizat in anul 1984, apartamentul pe care il prezint spre vanzare este deosebit prin amplasament, compartimentare, orientare cardinala (sud-vest).

Inca de la aleea de acces in bloc, impactul vizual este deosebit de placut: spatii verzi, ingrijite, zona neobturata de alte imobile similare, amplasamentul in sine fiind la doar 100 m distanta de agitatia bulevardului principal.

Ajung rapid in fata apartamentului a carei usa metalica se deschide si pasesc in holul generos din care pot patrunde lesne in bucataria deschisa cu holul, pozitionata fata in fata cu usa de la intrare. Spatioasa, larga, mobilata sumar si utilata complet.

Rand pe rand apoi, ajung in:

- sufrageria placata cu gresie, mobilata simplist, deschisa cu balconul prevazut cu fereastra panoramica din termopan si tamplarie PVC;

- primul dormitor de la jumatatea holului principal, pozitionat fata in fata cu baia de serviciu (cu aerisire);

- al doilea dormitor (principal) cu balcon inchis, situat langa baia principala (de asemenea cu fereastra).

Se observa lesne amenajarile realizate in urma cu cativa ani, intretinute foarte bine, asupra carora as interveni astfel:

- as schimba ceva in special in baia secundara care, avand o suprafata restransa, m-ar conduce la costuri nesemnificative;

- as monta parchet in cele doua dormitoare, actualmente acoperite cu linoleum;

- as schimba usile originale din lemn;

- as acoperi peretii si plafoanele cu un strat proaspat de vopsea lavabila.

As pastra bucataria neschimbata (imi place si gresia, si faianta), dar poate ca as schimba, totusi, mobilierul, pentru a fi in ton cu noile tendinte.

Un beneficiu important este cel legat de existenta instalatiilor electrice schimbate partial (bucatarie si hol) de nu mai mult de 10 ani, un cost important, de altfel, in amenajarea unei case dar si a ferestrelor cu geam termopan si tamplarie PVC montate cu cativa ani in urma si, pentru simplul fapt ca sunt de calitate, le-as pastra si la momentul in care, cat de curand, se va executa reabilitarea termica a blocului.

Imi place apartamentul, imi place compartimentarea... Si imi place ca vederea, integral pe sud-vest, creeaza o luminozitate aparte, inclusiv pentru faptul ca nu este obturata de alte imobile similare.

Stiu ca il vrei! Si mai stiu ca este doar la mine, cu VALOARE COMISION 0% pentru PRIMUL CUMPARATOR hotarat! FII TU PRIMUL!

Acces

Statii metrou Timp
Crângași 14 min.
Stația Grivița (M4) 16 min.