100.000 €

Calea Vitan, Casa de Pensii, apartament 3 camere

  • Suprafata 78 mp
  • An 1990
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 8
  • Timpuri Noi - Metro M1 ...17 min.
Bucuresti, 15 apr, 09:53

Descriere anunt

Calea Vitan, Casa de Pensii, apartament 3 camere,

stradal Calea Vitan, confort 1, decomandat model hol H, suprafata utila 73 mp, suprafata cu balcon 77 mp, etaj 1/8, centrala termica, 2 grupuri sanitare, bloc 1990, liber, cadastru, intabulare

Detalii suplimentare

Ce iti doresti de la viitoarea ta casa? Daca o locuinta stradala cu acces facil si rapid catre centrul Bucurestiului si nu numai, se numara printre criteriile tale, atunci ai gasit ceea ce cautai.

Situat intr-un bloc stradal pe Calea Vitan, la „doi pasi” de Casa de Pensii si de Mall Vitan, construit in anul 1990, la etajul 1, apartamentul beneficiaza de toate facilitatile zonei.

Intrand in apartament am descoperit o locuinta aerisita, spatiosa si bine compartimentata. Probabil ca, iti este cunoscuta impartirea model „hol H”, care ne duce cu gandul la incaperi cu suprafete generoase si spatii de depozitare, dormitoare de 12 respectiv 14mp si 2 grupuri sanitare. Bucataria unul dintre cele mai importante spatii pentru familie, este incaptoare, cu loc suficient pentru a servi masa.

Stradal si liniste in acelasi timp, apartamentul are pozitionare pe fata si spatele blocului, dormitoarele fiind bine amplasate pe spate unde ai confortul necesar pentru odihna. Si daca iti doresti si lumina o regasim din plin, deoarece avem orietare cardinala pe Sud –Est zona dormitoarelor si Nord – Vest zona de zi.

Iti place sa fi independent si sa deti controlul confortului termic din locuinta ta, afla ca apartamentul are centrala termica.

Iti mai pot spune ca apatamentul este liber, actele sunt pregatite pentru vanzare asa ca te poti bucura imediat de el. Te invit si la o vizionare ca sa te simiti "Acasa"!

Alte detalii:

- 3 camere

- Et. 1/8

- Decomandat

- Suprafata utila 73mp, Suprafata totala 77mp

- An constructie 1990

- 2 grupuri sanitare

- Expunere Sud – Est si Nord - Vest, Vedere Fata – Spate

Comision 0% cumparator.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Timpuri Noi - Metro M1 17 min.