105.000 €

Calea Mosilor, Mihai Eminescu 3 camere

  • An 1980
  • Semidecomandat
  • Etaj 7 din 8
  • Universitate - Teatrul Național ...17 min.
Bucuresti, 09 apr, 16:58

Descriere anunt

Calea Mosilor, Mihai Eminescu 3 camere

vanzare apartament 3 camere Calea Mosilor, bloc curat, renovat, reabilitat termic, zona cu scoli si gradinite, etaj 7/8, 3 camere cu 2 bai, semidecomandat, 3 boxe, loc de parcare, aer conditionat

Detalii suplimentare

FPC IMOBILIARE ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere pe Calea Mosilor. Apartamentul le are pe toate: pozitie, zona, an bloc, constructie pe grinzi, etaj intermediar, 2 bai, loc de parcare de la primarie, 3 boxe.

Zona: Calea Mosilor aproape de intersectia cu Eminescu –Pizza Hut, de la bloc se poate ajuge usor atat spre zona Bucur Obor unde avem Piata, Metrou, Magazinul Obor, Veranda Mall, dar si spre Universitate sau Piata Romana. Zona este ideala pentru o familie deorece sunt mai multe gradinite, scoli si licee, mentionez cateva: Scoala Gimnaziala Speciala nr 2, Scoala Nr. 50, Liceul George Cosbuc, Liceul Dimitrie Cantemir.

Pozitia aprtamentului: Bloc de 8 nivele, apartamentul se afla la etajul 7, vederea este pe fata spre Calea Mosilor, soarele lumineaza apartamentul dimineata.

Blocul este construit in anul 1980 precum majoritatea blocurilor de pe Calea Mosilor, intrarea in scara se face prin fata si este renovata. Bloc civilizat si curat, peretii blocului au fost indreptati si zugraviti, liftul renovat, blocul este reabilitat termic. Blocul are 2 intrari una pe fata si una pe spate.

De mentionat un lucru important! Blocul este facut pe grinzi de beton ceea ce confera un grad de rezistenta seismic crescut.

Apartamentul are vedere pe fata, este de 3 camere, cu 2 bai, semidecomandat, este renovat, pereti drepti, usa metalica, parchet, are 4 aparate de aer conditionat, termopan peste tot, nu necesita renovare la acest moment. Apartamentul are 3 boxe, 2 la ultimul etaj si o boxa la subsol, facute de asociatie.

Locul de parcare este platit anual la primarie.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Balcon
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Universitate - Teatrul Național 17 min.
Metro M1 Obor 18 min.