165.000 €

Calea Mosilor Apartament 3 camere

Bucuresti, 23 feb, 17:07

Descriere anunt

Calea Mosilor Apartament 3 camere

Oferta de vanzare de 3 camere confort 1, decomandat, in suprafata de 94 mp+ terasa 70 mp+ loc de parcare auto, situat in bloc stradal pe bulevardul Calea Mosilor.

Apartamentul este transformat cu proiect aprobat de Proiect Bucuresti din 4 camere in 3 camere spatioase, 2 dormitoare, living cu bucatarie open space, doua bai complete(una cu cada, iar cealalta cu cabina de dus), terasa si spatiu de depozitare alaturat apartamentului.

Vedere este mixta beneficiaza de lumina naturala pe toate laturile, este luminos, are ferestre generoase si priveliste frumoasa, apartamentul dispune de multiple imbunatatiri si finisaje moderne: termopan, gresie, faianta, parchet, 3 aparate de aer conditionat, usa metalica, usi interioare schimbate de calitate superioara, marca Pinum, sistem de alarma, instalatiile sanitare si electrice (pe cupru) schimbate, peretii exteriori ai apartamentului, sunt captusiti termic cu polistiren ignifugat.

Apartamentul dispune de incalzire individuala, cu centrala proprie cu gaze naturale si contorizare individuala a apei, a gazelor si a energiei electrice.

Structura de rezistenta este compusa din stalpi, diafragme, grinzi si plasee din beton. Este foarte calduros pe timpul rece, ceea ce face ca consumul de gaze sa fie diminuat.

Datorita pozitiei si compartimentari apartamentului, poate avea multiple destinatii: rezidential, birouri, cabinet medical, etc.

Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Centrala termica
Contor gaze
Termopan
Usa metalica

Acces

Statii metrou Timp
Obor 9 min.
Metrou Piața Iancului - Ascensor 17 min.