88.725 €

Bucurestii Noi, Afi City

  • Suprafata 71 mp
  • An 2019
  • Semidecomandat
  • Etaj 10 din 11
  • Laminorului ieșirea A ...5 min.
Bucuresti, 13 iun, 12:24

Descriere anunt

Bucurestii Noi, Afi City

apartamentul se afla in ansamblul AFI City, primul proiect rezidential de pe piata locala al AFI Europe, situat in sectorul 1, intr-una dintre cele mai verzi si aerisite zone ale Bucurestiului.

Detalii suplimentare

AFI City se afla langa statia de metrou Laminorului, oferind astfel un acces facil atat spre centrul orasului, cat si spre zonele de recreere din afara lui.

Gandit ca o „comunitate privata”, proiectul permite proprietarilor sa se bucure de un stil de viata sigur si privat, inconjurati de gradini si locuri de joaca spatioase, unde au parte de activitati de familie in aer liber, de aer curat si de o atmosfera linistita, fiind combinatia perfecta intre familie, prieteni si un stil de viata propriu.

Prima faza a ansamblului reuneste 190 de apartamente si 228 de locuri de parcare supraterane, dispuse in doua cladiri cu pre-certificare energetica “Green Homes”. Pre-certificarea “Green Homes” transforma AFI City intr-unul dintre ansamblurile rezidentiale a caror valoare va creste in timp si care se va bucura de beneficii tangibile in ceea ce priveste economiile generate de izolarea imbunatatita, consumul redus de apa, reducerea consumului total de energie, incalzirea eficienta, conditii mai bune ale mediului interior.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Laminorului ieșirea A 5 min.
Străulești ieșirea C 18 min.