124.950 €

Bucurestii Noi, AFI City

  • Suprafata 81 mp
  • An 2019
  • Semidecomandat
  • Etaj parter din 11
  • Laminorului ieșirea A ...5 min.
Bucuresti, 13 iun, 16:33

Descriere anunt

Bucurestii Noi, AFI City,

acest apartament de 3 camere reprezinta alegerea perfecta pentru familii. Te poti bucura de momente petrecute alaturi de cei dragi atat in atmosfera primitoare a caminului, cat si in gradina

Detalii suplimentare

Apartamentul este dotat cu centrala termica proprie, cu incalzire prin pardoseala si include finisaje de calitate, astfel ca te poti bucura de tot confortul pentru tine si familia ta.

Primul proiect rezidential de pe piata locala al AFI Europe, ansamblul AFI City Bucurestii Noi este situat in sectorul 1 al Capitalei, pe Bulevardul Bucurestii Noi, intr-una dintre cele mai verzi si aerisite zone ale orasului. AFI City se afla langa statia de metrou Laminorului, oferind astfel un acces facil atat spre centrul orasului, cat si spre zonele de recreere din afara lui.

Gandit ca o „comunitate privata”, proiectul permite proprietarilor sa se bucure de un stil de viata sigur si privat, inconjurati de gradini si locuri de joaca spatioase, unde au parte de activitati de familie in aer liber, de aer curat si de o atmosfera linistita, fiind combinatia perfecta intre familie, prieteni si un stil de viata propriu.

Prima faza a ansamblului reuneste 190 de apartamente si 228 de locuri de parcare supraterane, dispuse in doua cladiri cu pre-certificare energetica “Green Homes”. Pre-certificarea “Green Homes” transforma AFI City intr-unul dintre ansamblurile rezidentiale a caror valoare va creste in timp si care se va bucura de beneficii tangibile in ceea ce priveste economiile generate de izolarea imbunatatita, consumul redus de apa, reducerea consumului total de energie, incalzirea eficienta, conditii mai bune ale mediului interior

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Laminorului ieșirea A 5 min.
Străulești ieșirea C 17 min.