85.500 €

Drumul Taberei, parc Constantin Brancusi sector 6

  • Suprafata 99 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 3
Bucuresti, 11 sep, 07:05

Descriere anunt

Drumul Taberei, parc Constantin Brancusi sector 6,

Apartament 3 camere, 99 mp, bloc nou, imobil Premium, Drumul Taberei, Parc Constantin Brancusi

Detalii suplimentare

Blocul este dezvoltat pe un teren de 720 mp, pe 3 nivele, P+2+M, format din 12 apartamente cu 2 si 3 camere, cu acces pe o singura scara si lift pentru persoane.


Imobilul are o fatada cu un design modern, structura de rezistenta este din beton iar peretii - exteriori si interiori - sunt din caramida.

Ferestrele sunt foarte generoase (floor to ceiling - de jos pana sus), fiind construite pentru a raspunde tuturor nevoilor locatarilor si a asigura in acelasi timp intimitatea si confortul fiecarei familii. 


Apartamentele se vand finisate "la cheie", includ centrala termica si calorifere, parchet, gresie si faianta in baie si bucatarie, usi de interior si usa de intrare metalica, geamuri termopan cu tamplarie clasa Premium. Contorizarea utilitatilor se va face separat pentru fiecare apartament.

Locatia este foarte usor accesibila, in imediata apropiera a parcului Constantin Brancusi, la cateva minute de viitoarea statie de metrou Brancusi si la 90 m de statia STB - Linia 168 Autobuz (Directia: Cartier Constantin Brancusi->Piata Romana).

Blocul urmeaza sa fie dat in folosinta in toamna anului in curs.Pretul afisat nu include TVA si este valabil cu conditia achitarii unui avans de minim 33%.

COMISION 0%

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida