54.000 €

Brasov, zona Periferie R0786

  • Suprafata 63 mp
  • An 1970
  • Etaj 3 din 4
Brasov, ieri, 19:12

Descriere anunt

Brasov, zona Periferie R0786

Proprietatea este un apartament cu 3 camere de 63,16 mp, intr-o cladire rezidentiala de 4 etaje, care dateaza din anii 1970. Agent: Iordan Daniel.

Detalii suplimentare

Cladirea are un design socialist tipic, facand parte din blocuri rezidentiale. Este din structura de beton armat, cu fatada pictata, izolata si acoperis plat.

Zona inconjuratoare este acoperita preponderent de beton si prezinta aspect mediu / bun.

Cladirea si proprietatea au acces la toate utilitatile publice, cum ar fi reteaua de electricitate, apa, canalizare, gaz si retea de joasa tensiune.

Proprietatea se afla in zona urbana a Brasovului, la 3 km de centrul orasului, intr-un cartier rezidential cu densitate medie, ocupat predominant de unitati de apartamente cu nivel mediu. Varstele de constructie variaza intre anii 1980 si inceputul anilor 2000, acestea fiind de obicei bine intretinute in conditii medii / bune.

Imaginea generala a cartierului este buna; este considerat un cartier stabilit, ocupat si vizitat de locuitori cu venituri medii / inalte.

Exista un acces bun la servicii si facilitati, cu mai multe restaurante si magazine convenabile in cartier, cum ar fi baruri, supermarketuri, un magazin non-stop si zona verde pentru copii.

Adresa: str Liviu Cornel Babes, nr 5, bl 11, sc A, ap 18

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Centrala termica
Optiuni exterior
Structura beton