75.876 €

Brancoveanu McDonald's Apartament 3 camere decomandat

Bucuresti, 15 feb, 20:18

Descriere anunt

Brancoveanu McDonald's Apartament 3 camere decomandat

Apartament 3 camere decomandat, se regaseste intr-un proiect imobiliar nou, My Home Residence, amplasat in sectorul 4, in spatele Mall-ului Grand Arena.

Apartamentul este disponibil la etajul 3 al imobilului cu regim de inaltime de P+8 Etaje, cu doua lifturi si este foarte bine compartimentat, finisat excelent cu materiale de ultima generatie si echipamente moderne si nu in cele din urma beneficiaza de contorizari separate la toate utilitatile.

Constructia imbina arhitectura moderna cu solutii complexe de proiectare si executie si este amplasat in zona de Sud a Capitalei, foarte aproape de intersectia bulevardul Metalurgiei cu str. Turnu Magurele, cu acces rapid catre punctele de interes din zona: scoli, gradinite, unitati spitalicesti, dar si catre multiple centre comerciale din zona: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall.

Mijloace de transport in comun: 312, 313, 241, 125, 141, 220, 418, N 105 si statiile de metrou Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida, Constantin Brancoveanu

Apartamentul are o compartimentare ingenioasa, decomandata, cu o suprafata utila de 79.87 mp si este echipat cu: gresie, faianta, pardoseala din parchet laminat, usi de interior, tamplarie PVC cu geam termopan, obiecte sanitare moderne pentru baie si usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie.

Imobilul din care face parte apartamentul are structura de rezistenta realizata din beton armat si compartimentare la exterior cu zidarie de 25 cm, iar la interior zidarie de 11,5 cm si izolat termic cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pretul de lista al apartamentului este de 75876Euro, TVA 5% inclus!

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5% din valoarea apartamentului, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5%.

Apartamentul este racordat la toate utilitatile orasului si este contorizat separat.

Reper: Brancoveanu - Grand Arena

Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum VIZIONARE ONLINE pentru aceasta proprietate!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Izolatie termica
Renovat recent
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Structura beton
Structura caramida