83.000 €

Brancoveanu, 3 decomandate, lux, comision 0%

  • Suprafata 74 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 5
Bucuresti, 18 mar, 13:09

Descriere anunt

Brancoveanu, 3 decomandate, lux, comision 0%

Va propunem catre vanzare un apartament de 3 camere perfect decomandat, situat in zona Berceni, Brancoveanu. Constructia face parte dintr-un complex de 10 blocuri si este construita pe cadre de beton.

Detalii suplimentare

Smart Rezidential va propune catre vanzare un apartament de 3 camere perfect decomandat, situat in zona Berceni, Brancoveanu. Constructia face parte dintr-un complex de 10 blocuri si este construita pe cadre din beton armat.

Locuinta este dotata cu centrala termica in condensatie de 24 Kw, geamuri tripan(trei randuri de geam), glafuri interior-exterior, usa metalica, interfon.

Imobilul este construit la cele mai inalte standarde in vigoare si este destinat clientilor care stiu sa aprecieze calitatea. Fiecare etapa a constructiei a fost atent monitorizata pentru a se asigura standardul de calitate a executiei si materialelor.

In imediata apropiere regasim centre comerciale mari, mijloace de transport in comum, scoli si gradinite, ceea ce face ca proprietatea sa fie pretabila si ca investitie/inchiriere.

Termen de finalizare - iunie 2019.

Se accepta credit! Comision 0%!

Recomandam vizionare!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Alarma
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift