73.900 €

Berceni stradal, Sellgros, 3 camere decomandate

  • Suprafata 81 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 3
  • Aparatorii Patriei ...19 min.
Bucuresti, 07 dec, 12:21

Descriere anunt

Berceni stradal, Sellgros, 3 camere decomandate

va propun la vanzare, apartament cu 3 camere decomandate, 2 bai si 2 balcoane, in bloc nou cu lift la doar 3 eteje. Reducere 5% pentru plata cash

Detalii suplimentare

Va prezentam spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate cu 2 bai si balcon, in bloc nou cu lift la doar 3 eteje. Reducere de 5% pentru plata cash.

Acesta se preda complet finisat si echipat cu: parchet din import, gresie si faianta, usi de interior, calorifere din otel radiante cu dimensiuni adaptate la suprafata camerelor, centrala termica proprie 24 kW, obiecte sanitare in bai, prize si intrerupatoare, interfon, balustrade de inox si granit pe casa scarii, supraveghere video exterioara a imobilului, racordare si contorizare separata la toate utilitatile orasului.Blocul are un regim redus de inaltime de doar P+2E+Etaj Retras, compus din apartamente cu 2 si 3 camere si dispune de lift silentios. Structura de rezistenta este executata pe cadre de beton armat, rezistent la cutremure de 8.5 grade pe scara Richter, compartimentarea interioara fiind realizata din caramida.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica

Acces

Statii metrou Timp
Aparatorii Patriei 19 min.