64.900 €

Berceni metrou Dimitrie Leonida

  • Suprafata 67 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 5
  • Dimitrie Leonida ...15 min.

Descriere anunt

Berceni metrou Dimitrie Leonida,

Berceni, 3 camere, 2 bai, etaj 2 din 5, proprietar, loc de joaca, parcare subterana, metrou Leonida, gradinita, constructie 2018, finisaje la alegere, centrala proprie, discount 10% la plata cash

Detalii suplimentare

Apartament cu 3 camere de vanzare este amplasat in cadrul unui ansamblu rezidential nou amplasat in apropierea statiei de Metrou Dimitrie Leonida ce dispune de 2 locuri de joaca.

Apartamentul este disponibil la etajul 2 al unui imobil nou cu un regim de inaltime S+P+5 etaje, are o suprafata utila de 68 mp balcon inclus, este foarte spatios, si dispune de un living cu bucatarie open space, 2 dormitoare ,2 bai complet echipate, hol amplu si balcon cu acces din dormitor.

Locuinta se preda “la cheie”cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate, dispune de gresie si faianta, parchet laminat, tamplarie PVC 5 camere, 4 anotimpuri, centrala proprie de apartament 24 kw, calorifere din aluminiu, usa metalica la intrare.

Imobilul este construit pe cadre si grinzi din beton armat, compartimentat cu caramida tip Porotherm, este izolat cu polistiren de 10 cm, dispune de lift silentios, bransat la toate utilitatile orasului (apa, canalizare, gaze, curent electric) contorizare individuala.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Dimitrie Leonida 15 min.
Berceni 18 min.