77.900 €

Berceni, metrou Dimitrie Leonida

  • Suprafata 87 mp
  • An 2017
  • Decomandat
  • Etaj 7 din 7
  • Dimitrie Leonida ...2 min.

Descriere anunt

Berceni, metrou Dimitrie Leonida

apartament 3 camere decomandat, 87 mp utili, situat in zona Berceni, cu acces facil catre statia de Metrou Dimitrie Leonida. Locuinta este disponibila intr-un imobil nou construit;

Detalii suplimentare

Situat pe Sos. Berceni nr. 5 la numai 50 de metri fata de statia de metrou Dimitrie Leonida, proiectul rezidential Berceni 5 Residence este cu adevarat un proiect imobiliar unic atat prin complexitatea sa, cat si prin amplasamentul ideal de care dispune.

Apartament cu 3 camere decomandat, situat in zona Berceni, cu acces facil catre statia de Metrou, locuinta este disponibila intr-un imobil nou construit pe cadre de beton cu zidaria din caramida tip Porotherm. Blocul este bransat la toate utilitatile orasului,iar apartamentul este contorizat individual.

Locuinta se vinde finisata la cheie cu centrala termica de 24 kw, calorifere de otel, gresie, faianta si parchet din import, usa metalica la intrare si usi de lemn la interior. Ferestrele au tamplaria din pvc si geam termopan.

Divizia noastra financiara Credit24h.ro va oferi consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Dimitrie Leonida 2 min.
Berceni 11 min.
Aparatorii Patriei 19 min.