57.000 €

Berceni, Brancoveanu, 3 camere, 65 mp, comision 0%

  • Suprafata 65 mp
  • An 1977
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 4
Bucuresti, 14 oct, 09:38

Descriere anunt

Berceni, Brancoveanu, 3 camere, 65 mp, comision 0%

3 camere Berceni, Brancoveanu, decomandat, 65 mp, etaj 4/4, 1977, vedere mixta, www.realkom.ro, comision 0%

Detalii suplimentare

RealKom Agentie Imobiliara Bucuresti va ofera spre VANZARE

APARTAMENT 3 CAMERE BERCENI-BRANCOVEANU

Comision 0 % din partea cumparatorului !

Zona Berceni este parte integrata a sectorului 4. Va invitam sa descoperiti aceasta deosebita zona, care cuprinde cu siguranta toate nevoile.

Localizare: Apartamentul este localizat in zona Berceni, pe Aleea Cetatea Veche, in imobil cu acces stradal si vedere mixta in apropiere de Bulevardul Constantin Brancoveanu.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 4 al imobilului de 4 niveluri.

Suprafete si componenta: Suprafata Total Construita a apartamentului este de 77 mp, Suprafata Utila fiind 61 de mp, iar adaugand si suprafata balconului de care dispune apartamentul se ajunge la o Suprafata Utila Totala de 65 mp.

Constructia este finalizata in anul 1977, pe structura de beton. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel foarte bine fonic si termic locuinta. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Berceni una dintre zonele cautate din Capitala.

Daca se doreste ca acest apartament situat pe Aleea Cetatea Veche, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitati, zona Berceni dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Mall Sun Plaza, Piata Resita, Bulevardul Constantin Brancoveanu, Strada Luica, Strada Izvorul Rece, Bulevardul Alexandru Obregia, Big Berceni, Piata Sudului.

Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificat energetic

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata R.A.D.E.T.

Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.

Vederea din apartament este mixta, iar accesul este stradal.

Apartamentul, ca si nivel de finisaje dispune de: parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, geamuri termopan, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare noi, aer conditionat, este orientat cardinal pe NORD-EST si pe SUD-VEST, beneficiind astfel de lumina natural ape tot parcursul zilei.

Agentia Imobiliara Realkom va ofera apartamente de inchiriere si de vanzare in zona Berceni, Tineretului, Vitan, Dristor, Iancului, Piata Alba Iulia, Vitan, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii

www.realkom.ro

https://realkom.ro/anunt/vanzari-apartamente/apartament-3-camere-de-vanzare-berceni-brancoveanu-realkom-agentie-imobiliara/2486

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit proprietar, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: MARIAN POPA

TELEFON: 0740.620.112

E-MAIL: marian.popa@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

www.imobiliare-unirii.ro

www.apartamenteunirii.ro

www.apartamente-vitan.ro

www.apartamente-tineretului.ro

www.apartamente-13septembrie.ro

www.imobiliare-bucurestene.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Structura beton