79.500 €

Berceni

  • Suprafata 92 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 7
  • Dimitrie Leonida ...14 min.
Bucuresti, 05 dec, 09:57
Urca primul in lista

Descriere anunt

Berceni,

proprietar vand apartament 3 camere decomandat 92 mp, et. 2, finisaje la alegere, termopane,centrala proprie, aer conditionat,parcare, lift silentios, acces facil la mijloacele de transport in comun.

Detalii suplimentare

Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere situat la etajul 3 cu o suprafata utila de 92.00 mp. Locuinta dispune de un living spatios si foarte luminos, 2 dormitoare, bucatarie, 2 bai, un aparat de aer conditionat bounus, video interfon, 2 balcoane tip terasa deschise si este situat la o distanta de cateva minute de statia de metrou Dimitrie Leonida avand acces facil catre marile centre comerciale, scoli, gradinite si spitale. In cadrul ansamblului rezidential se regaseste o gradinita, after school, farmcie si medicina de familie.

Apartamentul se vinde complet finisat, izolat termic, bransat la toate utilitatile orasului, are contorizare individuala. Imobilul este construit pe cadre de beton armat (stalpi si grinzi) iar inchiderile peretilor sunt realizate din caramida porotherm si este izolat cu polistiren expandat eps 80-100mm.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Dimitrie Leonida 14 min.
Berceni 18 min.