92.400 €

Bartolomeu, Brasov, R0073C

  • Suprafata 87 mp
  • An 2008
  • Etaj parter din 6
Brasov, 16 apr, 12:16

Descriere anunt

Bartolomeu, Brasov, R0073C

proprietatea este un apartament la parter cu 3 camere de 87 mp, cu o camera de depozitare de 6 mp, intr-o cladire rezidentiala de 6 etaje, datand din 2008. Str. Albatrosului nr 13, parter, Brasov

Detalii suplimentare

Cladirea are un design tipic modern, cu scara proprie. Este din structura din beton armat, cu fatada pictata si izolata si cu un acoperis plat. Are o calitate si o stare generala primara, majoritatea balcoanelor fiind inchise cu izolatie.

Zona inconjuratoare este acoperita preponderent de zone cu beton armat si spatii verzi.

Cladirea si proprietatea au acces la toate utilitatile publice, cum ar fi reteaua de electricitate, apa, canalizare, gaz si retea de joasa; tensiune.

Proprietatea este situata in zona suburbana a Brasovului, la 5 km de centrul orasului, intr-un cartier rezidential cu densitate medie, ocupat predominant de unitati de apartamente. Varstele de constructie variaza intre anii 2000 si inceputul anului 2010, acestea fiind de obicei cladiri moderne bine intretinute, in conditii bune.

Imaginea generala a cartierului este buna; este considerat un cartier stabilit, ocupat si vizitat de rezidenti cu venituri mari.

Serviciile de autobuz nu sunt la distanta mare de mers pe jos. Nu exista o astfel de problema de mediu in zona. Exista, de asemenea, un loc de joaca in zona.

Daniel Iordan

Caracteristici, dotari

Optiuni exterior
Structura beton