149.500 €

Baneasa, Lac Baneasa, Petrom City

  • Suprafata 101 mp
  • An 2015
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 5
Bucuresti, ieri, 19:15

Descriere anunt

Baneasa, Lac Baneasa, Petrom City

Apartament cu 3 camere in complex elegant din 2015 la etajul 1/5, suprafta utila totala 101 mp, complex cu spa si piscina, 2 bai cu cada si dus, living 30mp, dormitor 20mp, terasa 27mp, orientare V

Detalii suplimentare

Avem placerea sa va prezentam un apartament modern cu o suprafata utila totala de 101 mp, in Nordul Capitalei, in zona Piata Presei Libere- lacul Baneasa- Petrom City intr-un complex rezidential nou, dat in folosinta in 2015, situat pe strada Nuferilor nr.40.

Apartamentul este situat la etajul 1 si este compus dintr-un living generos cu o bucatarie de tip open space in suprafata totala de aprox. 30 mp, ce se continua cu un hol ce comunica cu celelalte 2 dormitoare, unul de 12 mp si dormitorul matrimonial de 20 mp si cele 2 bai, una cu cabina de dus si cealalta cu cada. Apartamentul este inconjurat de o terasa generoasa de 27 mp.

Apartamentul este unul luminos livingul si unul din dormitoare fiind orientate spre Vest.

Complexul este unul proiectat in idea de confort si eleganta si are un regim mic de inaltime P+5, este compus din 160 de apartamente, beneficiaza de paza si supraveghere video, are prevazuta o zona de relaxare( sala de fitness, piscina, sauna) iar blocurile sunt dotate cu lift Schindler. Structura de rezistenta a cladirii este asigurata de un sistem mixt de cadre si diafragme de beton armat cu plansee din beton armat avand peretii exterior din caramida Porotherm cu o grosime de 30 de cm, placate cu sistem termoizolant de fatada, compus din polistiren expandat de 10 cm grosime, caramida aparenta si tencuiala decorativa marca Caparol cu proprietati hidrofuge. Spatiile comune si zona de receptie a Complexului sunt placate cu granit iar mana curenta este din aluminiu eloxat. Apartamentele sunt racordate la toate utilitatile si la fiecare utilitate sunt instalate contoare individuale (apa rece, gaze naturale, curent electric).

In apropiere de complex se afla Liceul Dimitrie Paciurea, Colegiul Tehnic Media este Scoala Europeana.

In vecinatate functioneaza alimentare, cafenele, restaurante, este un Centru Comercial si sunt statii de transport in comun( 112, 149).

Distanta de la imobil pana la Piata Unirii este de 10,9 km, pana la Gara de Nord sunt de parcurs 7,8 km. Pana la Aeroportul International Baneasa sunt de parcurs 3,2 km iar distanta pana la Aeroportul International Henri Coanda este de 11,4 km.

Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton