223.000 €

Aviatiei Tower, langa Promenada Mall, comision 0%

  • Suprafata 92 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj 8 din 11
  • Metrou Aurel Vlaicu ...9 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 03 feb, 14:00

Descriere anunt

Aviatiei Tower, langa Promenada Mall, comision 0%

apartament 3 camere superb, elegant, 92mp, finisaje superioare si de calitate, atentie la detalii, materiale premium, garaj subteran, pretul nu include TVA. Comision 0% cumparator.

Detalii suplimentare

Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru cumparator, un apartament de 3 camere cu vedere superba si aerisita catre oras, situat in Aviatiei Tower, langa Promenada Mall, cu acces rapid catre parc Herastrau si metrou Aurel Vlaicu, in zona premium de nord a Capitalei, avand in vecinatate centre comerciale, institutii bancare, restaurante si cafenele exclusiviste, farmacii moderne si clinici medicale.

Apartamentul are 92 mp (din care 12 mp terasa generoasa cu priveliste incantatoare), o compartimentare eficienta cu spatii mari, aerisite si 2 bai mari. Finisajele apartamentului sunt din categoria premium, dintre care enumeram: parchet lemn triplustratificat si incalzire in pardoseala, placi ceramice Porcelanosa, produse sanitare Vitra, aparate aer conditionat LG cu reglaj individual in fiecare camera, video interfon HikVision, etc - toate acestea asigurand eleganta si rafinamentul cautate intr-o astfel de locuinta exclusivista.

Imobilul Aviatiei Tower (care a primit in anul 2019 distinctia "Prime Property - 1st Investors Choice") a fost finalizat in anul 2020 si are deja locatari, este construit cu materiale de inalta calitate si maxima atentie la detalii, din caramida Porotherm 25 Robust, cu tamplarie exterioara Schuco aluminium cu geam Low E si 4 Seasons, fatada ventilata ceramica, lifturi Schindler 8 persoane, precum si multe altele care contribuie la succesul unui proiect temeinic construit, durabil si modern, ce ofera locatarilor deopotriva siguranta si confort.

Sunt disponbilie la vanzare 2 locuri de parcare in primul din cele doua subsoluri ale imobilului dedicate parcarii subterane.

Pentru orice informatii suplimenate privind achizitionarea acestui apartament, la achizitia caruia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Aurel Vlaicu 9 min.
Metrou Pipera 12 min.