114.900 €

Aviatiei, apartament nou, 3 camere, 93 mp

  • Suprafata 78 mp
  • An 2016
  • Semidecomandat
  • Etaj 2 din 3
  • Aurel Vlaicu ...15 min.
Bucuresti, 12 dec, 10:20

Descriere anunt

Aviatiei, apartament nou, 3 camere, 93 mp

Catoma Property Investment va propune spre vanzare un apartament foarte generos cu 3 camere, confort 1, situat la etajul 2/3.

Cladirea in care se afla apartamentul este construita in anul 2016, si este situata in cartierul Aviatiei, avand in proximitate Mall Promenada, scoli, gradinite, parcul Herastrau, etc.

Imobilul este structurat pe S P 3E Mansarda, locuit aproape in totalitate, este contorizat individual, dispune de lift si interfon.

Apartamentul propus spre vanzare ofera o suprafata utila de 78 mp si totala de 93 mp, are 3 camere, 1 bucatarie, 2 bai si 3 balcoane.

In pretul afisat se ofera un loc de parcare gratuit in fata imobilului, existand posibilitatea de a se cumpara si in garajul subteran.

Mentionam ca spatiile comune si exteriorul constructiei au fost finisate cu materiale de buna calitate si cu atentie pentru detalii, pozele prezentate reflectand stadiul actual al imobilului si al apartamentului propus spre vanzare.

La cererea viitorului proprietar, si pe cheltuiala acestuia exista posibilitatea de amenajare a apartamentului cu dezvoltatorul blocului.

Prezenta oferta se afla sub indrumarea si reprezentarea exclusiva Catoma Property Invest.

Real Estate Adviser dedicat - Marius MANEA

Acces

Statii metrou Timp
Aurel Vlaicu 15 min.