148.990 €

Apartamentul familiei tale, 3 camere, Baneasa, Dobrogeanu Gherea

  • Suprafata 80 mp
  • An 2008
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 5
Bucuresti, azi, 09:53

Descriere anunt

Apartamentul familiei tale, 3 camere, Baneasa, Dobrogeanu Gherea,

Catoma Property Invest va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandat, disponibil la etajul 3 al unui imobil cu 5 niveluri, dotat cu lift, aflat in zona rezidentiala BANEASA - DOBROGEANU GHEREA.

Spatiul de locuit prezentat dispune de o pozitionare ideala, fiind situat la cca. 15 minute de mers pe jos fata de PARCUL HERASTRAU, pe o strada linistita, fara trafic excesiv, avand in imediata apropiere, scoli, gradinite si mijloace de transport in comun.

Apartamentul propus spre vanzare dispune de 2 grupuri sanitare, ofera o suprafata utila totala de 90mp, din care 10mp reprezinta balconul, se vinde complet mobilat si utilat si are inclus in pret o boxa de 4 mp.

Din punct de vedere al dotarilor si finisajelor, apartamentul beneficiaza de centrala termica HERMANN (cu revizie si consumabile schimbate la zi), usi interioare PORTA DOORS, usa de acces din lemn cu incuietoare SECUREMME, rulouri exterioare, etc.

Mentionam ca se poate opta si pentru un loc de parcare in subteran, contracost.

La pretul afisat nu se adauga TVA si este acceptata orice modalitate de plata, atat din surse proprii, cat si prin credit.

Pentru detalii sau vizionari va stam la dispozitie.

Agent imobiliar dedicat Razvan DUMITRESCU 0720.714.919